Informasjon om personlig databehandling og personvern

Du kan lese om våre retningslinjer for personvern. Det handler om hvordan og på hvilke måter vi beskytte dine personlige opplysninger og personvernet. Beskytte personvernet og er i samsvar med gjeldende datalovgivning er viktig for oss.
For å bruke Trendly (www.trendly.no), Service", og dens funksjoner fullt og for oss å være i stand til å administrere ditt medlemskap krever at du ved registrering og lage bruker forlate visse personlige opplysninger til oss . "

    Informasjon vi samler inn
  1. Når du blir medlem og begynner å bruke Tjenesten, spør vi deg via e-postadresse og hvilke kategorier av produkter du er interessert i, og hvilke merker du liker, kanskje til og med passord. Det er ingen forpliktelse eller lovbestemt krav om at du må oppgi informasjonen. Imidlertid er det nødvendig å samle inn og lagre dataene for at du skal kunne bruke Tjenesten og avslutte og administrere medlemskapet ditt. Besøk du gjør på tjenesten betyr også at fra nettleseren, gjennom bruk av cookies, add-ins (plug-in), eller andre sporings verktøy, eller webanalyse og statistikk verktøy som vi bruker, mottar og serveren loggfilen informasjon om nettleseren din ID-nummer, i noen tilfeller brukt IP-nummer, dato og tidspunkt for registrering, og eventuelt lokaliseringsinformasjon om hvor enheten din befinner seg. Disse dataene er anonyme og / eller lagret og brukt på anonymisert måte uten å være direkte knyttet til deg som person. Hvis du tidligere har besøkt en annen av webtjenestene som myTaste-gruppen , kan vi også samle inn bestemte data om enheten din i forbindelse med den. Slike data kan, etter din registrering på Tjenesten, være koblet sammen og brukt med de personlige dataene du oppgav ved registrering. Hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, inkludert tredjeparts informasjonskapsler vi samarbeider med, og hvordan vi nekter informasjonskapsler eller slett tidligere lagrede informasjonskapsler, kan du lese om her >.


    Hvordan innsamlet informasjon er brukt, formål og juridisk grunnlag for behandlingen
  1. Informasjonen som du oppgir til oss brukes til å registrere og administrere ditt medlemskap, som for eksempel å kommunisere med deg og gi informasjon om nye funksjoner, endringer, oppdateringer, evalueringer, analyser, utredninger og andre relevante og forbedre bruk av tjenesten For dette formålet er det juridiske grunnlaget at vi må utføre behandlingen for å administrere medlemskapet og oppfylle avtalen mellom oss som medlemskap.
    Samlet inn og lagret data brukes også for analyse og statistikk for å utvikle, forbedre, vedlikeholde og beskytte tjenesten og vårt servermiljø og i markedsføringsøyemed, som kan inkludere, basert på valg og valg, design, tilpasse og sende reklame, kampanjetilbud og andre utsendelser som er relevante og utformet i henhold til mottakerens interesser, preferanser og behov (profilering). For slike formål kan vi også overføre dataene til bruk av andre selskaper i gruppen som vi tilhører, våre partnere eller andre selskaper vi samarbeider med. Det juridiske grunnlaget for disse formålene er at behandling er nødvendig for den legitime interessen vi har for å kunne bruke dataene til markedsføringsformål og, blant annet, forbedre brukeropplevelsen av tjenesten og generere inntekter nødvendige og viktige for å kunne drive, utvikle og tilby tjenesten gratis på den måten som vi gjør, i brukernes og medlemmenes interesse. Denne interessen, mener vi oppveier personvern interesse, med hensyn til måten, omfang og effekter av behandlingen, hva våre medlemmer og brukere av tjenesten rimelig ha forventninger til hvordan vi kan bruke de personlige dataene og rett som alltid til å motsette seg Dataene brukes til direkte markedsføring og / eller profilering, eller å si opp medlemskapet og be om sletting av personopplysninger.
    Ved å bli medlem og godta minTaste grupper Vilkår for bruk og hva som er sagt i denne informasjonen, samtykker du til oss, andre selskaper innen myTaste Group , eller noen av våre partnere sender markedsføring til deg via elektronisk post eller tekstmelding. Du har alltid rett til å informere oss når som helst at du motsetter seg mottak av e-post eller sms-markedsføring, eller at informasjonen din ellers brukes til direkte markedsføring, inkludert profiler tilknyttet slik markedsføring, ved å sende en epost til oss på info@outletsverige.com eller bruk abonnementsknappen som finnes i alle e-postadresser vi sender.


    Mottakere som kan motta personlige data
  1. Personlig informasjon blir brukt av oss for tjenestens utvikling og drift, og i egen organisasjon, men kan også, for eksempel markedsføring, overføres til og deles med andre mottakere, som andre selskaper i myTaste Group, våre partnere, eller annen virksomhet som vi jobber med, for eksempel personlige data assistenter som vi bruker for behandling av personopplysninger. Du har rett til når som helst å protestere mot å motta markedsføring e-post eller tekstmelding, eller informasjon som ellers brukes til direkte markedsføring, inkludert branding , se lenke i punkt 2 ovenfor. Innsamlede personopplysninger overføres ikke av oss til tredjelande, dvs. til ethvert land utenfor EU / EØS. Imidlertid kan overføring oppstå hvis vi har ansatt et personopplysningsråd for utførelse av bestemt behandling. Overføring av personopplysninger til tredjeland krever alltid at det er et rettsgrunnlag for slik overføring.


    Periode under hvilken dataene er lagret
  1. Personlig data lagres på ubestemt tid så lenge du er medlem og har et brukerforhold til tjenesten og oss. Den informasjonen ikke lagres bare fordi du ikke er aktiv og bruker tjenesten. Hvis du ønsker å lukke din brukerkonto, kan du enkelt kontakte oss og gi beskjed på klikk epost info@trendly.no betaler. Når ditt medlemskap er avsluttet, vil vi uten forsinkelse, og innen den tid som er nødvendig fra tid til annen andre gjeldende personvernlovgivning, eller retten eller tilsynsmyndighet, for å slette dataene. dataene kan lagres lenger enn det som ellers ville være forpliktet til å fortsette å lagre dataene er i samsvar med gjeldende lov, er vi underlagt.


    Informasjon om dine rettigheter i henhold til databeskyttelsesforordningen
  1. Under bestemmelsene i EUs Data Protection Regulation (GDPR), har du rett til gratis på forespørsel, har tilgang til og en kopi av de personlige opplysningene om deg blir behandlet (artikkel 15), samt rett til å korrigere feil informasjon eller ufullstendige komplement (artikkel 16 ). Du har også rett til, i de tilfeller og på de vilkår som er fastsatt i data Protection Regulation be om sletting av dine personlige data (artikkel 17), en begrensning av slik behandling relatert til dine personlige data (artikkel 18), og for å protestere mot behandlingen operasjoner ( Artikkel 21). Du har også rett til å skaffe og overføre slike personopplysninger som du har gitt oss som referert til som rett til dataoverførbarhet (artikkel 20).


    Automatisert beslutningstaking og profilering
  1. Behandlingen av personopplysninger som vi utfører inkluderer automatisert beslutningstaking og profilering, dvs. at visse personlige egenskaper vurderes for å analysere og forutsi preferanser, interesser og adferd, og eventuelt, bosted, for å kunne sende tilpassede markedsføringstilbud og annen kommunikasjon med mottakerens interesser og behov. Logikken bak dette er at enhetens bruk av Tjenesten og andre av våre tjenester gjør det mulig for oss å spore og få økt bevissthet om vaner på internett og dermed dine interesser og behov. Konsekvensen for de som er registrert vil tillate deg å få mer målrettede kampanjetilbud enn ellers, noe som igjen kan føre til en økning i kjøp av varer og tjenester som markedsføring bekymringer. Du har alltid rett til å motsette seg direkte markedsføring og profilering, og i slike tilfeller også rett til å be om sletting av dine personlige opplysninger.


    Rett til å motsette seg direkte markedsføring og profilering, tilbakekalling av samtykke (hvis aktuelt)
  1. Du har alltid rett til å motsette seg at dataene dine brukes til direkte markedsføring, inkludert profilering knyttet til slik markedsføring, se lenke i punkt 2 ovenfor. I den utstrekning vi behandler personopplysninger, og dette er basert på ditt samtykke, har du rett til å trekke samtykket til enhver tid.


    Personlig ansvarlig og kontaktinformasjon
  1. Det er minTaste AB som har ansvaret for og er ansvarlig for Tjenesten og er ansvarlig for personlig databehandling. myTaste AB, org. Nr: 556969-5504 Adresse: Birger Jarlsgatan 6b, 114 34 Stockholm Telefon: +39 739 94 46 70, email: dataskyddsansvarig@mytaste.com Databeskyttelsesansvarlig ved firmaet: Andreas Friis, e-post dataskyddsansvarig@mytaste.com


    Beskyttelse av data
  1. Vi har utnevnt en uavhengig og uavhengig databeskyttelsesperson, hvis oppgaver inkluderer: er å overvåke samsvar med databeskyttelseslovgivningen. Kontaktinformasjon til vår databeskyttelsesansvarlig er databeskyttelse ombud@mytaste.com.


    Rett til å sende inn en klage
  1. Du har alltid rett til i tilfelle utilfredshet eller bemerkninger mot behandling av utførte personopplysninger, klage til den relevante tilsynsmyndigheten, Datatilsynet (med det foreslåtte nye navnet, Integrity Protection Authority). Du kan gjøre dette via e-post til datainspektionen@datainspektionen.se eller på telefon 08-657 61 00.

----------------------------

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om behandling av personlig informasjon som skjer, vennligst kontakt oss eller vår databeskyttelsesansvarlig via e-post eller telefon, se kontaktinformasjon i Seksjon 8 og Seksjon 9 ovenfor.

Vil du vite mer?